Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

NUXE, προστασία και ενυδάτωση

Με τη NUXE σας στην παραλία!
 



 


Nuxe Sun Delicious Cream for Face SPF30 50ml -30%

 

Είναι μια πολυτελής αντηλιακή κρέμα προσώπου που προστατεύει από τις επιβλαβείς ακτίνες του ήλιο UVA & UVB.
 
Χάρη στην εμπλουτισμένη της φόρμουλά σε εκχυλίσματα από water & sun flowers, προστατεύει τα κύτταρα του προσώπου από την ακτινοβολία, την πρόωρη γήρανση, και ενεργοποιεί το φυσικό μαύρισμα, ενυδατώνοντας παράλληλα το δέρμα.
 
Αδιάβροχο, χωρίς οινόπνευμα, μη φαγερωσογόνο, χωρίς parabens.
 
Οδηγίες χρήσης: Απλώστε πριν από την έκθεσή σας στον ήλιο. Επαναλάβετε, μετά τα σκούπισμα ή το κολύμπι.
 
 

Nuxe Sun Tanning Oil for Face and Body SPF10 150ml
+After sun lait 100ml Δώρο

 
Είναι ένα αντηλιακό λάδι μαυρίσματος που παρέχει χαμηλή ηλιακή προστασία, και ενισχύει την διαδικασία του μαυρίσματος, προστατεύοντας παράλληλα από την υπεριώδη ακτινοβολία UVA & UVB.
 

Ενδείξεις: Κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα. Χάρη στην εμπλουτισμένη φόρμουλά του με sun & water flowers, αυτό το πλούσιο λάδι μαυρίσματος, με διακριτικό άρωμα, προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από τις επιβλαβείς επιδρασεις του ήλιου και την πρόωρη γήρανση, ενεργοποιώντας τονμηχα νισμό του φυσικού μαυρίσματος. Ενυδατωμένο και απαλό, το δέρμα αποκτά χρυσαφένιο χρώμα που διαρκεί.
 
Αδιάβροχο, χωρίς οινόπνευμα, μη φαγερωσογόνο. Χωρίς χημικά πρόσθετα.
 

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε επαρκή ποσότητα πριν εκτεθείτε στον ήλιο, επαναλαμβάνοντας συχνά μετα από το κολύμπι ή το σκούπισμα.
  
Μαζί ως δώρο  προσφέρεται το Nuxe Sun Lait Fraicheur Apres - Soleil
Visage et Corps, 100ml. Ένα αναζωογονητικό και δροσιστικό after sun με ανάλαφρη υφή, απλώνεται εύκολα στο δέρμα και προσφέρει μια άμεση αίσθηση ανανέωσης και δροσιάς.

 

Nuxe Sun Lait Delicieux Visage & Corps Spf30 150ml
+After sun lait 100ml Δώρο

  

Αντιηλιακό γαλάκτωμα υψηλής προστασίας spf30 για πρόσωπο και σώμα Αντιγηραντική προστασία και λαμπερό μαύρισμα με υάκινθο και ηλίανθο. Το αντηλιακό γαλάκτωμα Nuxe Sun Lait Delicieux Visage & Corps Spf30 για πρόσωπο και σώμα, εγγυάται λαμπερό, αλλά παράλληλα ασφαλές μαύρισμα και έχει υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα.



Οδηγίες χρήσης:
Χρησιμοποιείστε πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο. Απλώστε επαρκή ποσότητα (2mg/ cm2) και επαναλάβετε συχνά τη χρήση, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Κάθε μείωση στην ενδεδειγμένη ποσότητα ενδέχεται να περιορίσει σημαντικά το επίπεδο αντηλιακής προστασίας.



Προφυλάξεις: Η πολύωρη έκθεση στον ήλιο είναι επικίνδυνη. Αποφύγετε την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία τις μεσημεριανές ώρες. Τα αντηλιακά προϊόντα δεν παρέχουν 100% προστασία.


Φωτοσταθερό προϊόν - Ανθεκτικό στο νερό
Δεν περιέχει parabens, Οινόπνευμα Μη φαγεσωρογόνο. Το Nuxe Sun Lait Delicieux Visage & Corps Spf30 είναι προϊόν Γαλλίας


Μαζί ως δώρο  προσφέρεται το Nuxe Sun Lait Fraicheur Apres - Soleil
Visage et Corps, 100ml. Ένα αναζωογονητικό και δροσιστικό after sun με ανάλαφρη υφή, απλώνεται εύκολα στο δέρμα και προσφέρει μια άμεση αίσθηση ανανέωσης και δροσιάς.

 
 
  

Nuxe Sun Refreshing After sun Lotion for Face and Body 200ml


 
Ενυδάτικη λοσιόν προσώπου και σώματος για μετά τον ήλιο. Αποκαθιστά άμεσα την ισορροπία του δέρματος και προσφέρει αναδόμηση και εξαιρετική ελαστικότητα
 
Πλoύσια υφή που ενυδατώνει και επανορθώνει το δέρμα από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία.
 
Χρήση:  Αμέσως μετά την έκθεση στον ήλιο καθώς και τις εβδομάδες μετά την έκθεση στον ήλιο. Μετά από το ντους και πριν τον ύπνο.