Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Πακέτα προσφορών σε οδοντόκρεμες

Επιλέξτε μια φαρμακευτική οδοντόκρεμα για τη στοματική υγεία όλης της οικογένειας...



PERIOGARD PASTE PLUS NEA 75ML
 1+1 ΔΩΡΟ
  Η οδοντόκρεμα Perigard Plus εμποδίζει τη δημιουργία της οδοντικής πλάκας, ακόμα και στα δύσκολα σημεία των δοντιών. Η οδοντόκρεμα Periogard Plus είναι πιο αποτελεσματική μετά από μακροχρόνια και συνέχη χρήση και προστατεύει από τα κύρια οδοντιατρικά προβλήματα των ενηλίκων: αιμορραγία των ούλων και πέτρα.

ΛΤ 7€


ELGYDIUM PASTA ANTI-PLAQUE 75ML
-50% στη δεύτερη

  Βοηθά στην πρόληψη σχηματισμού βακτηριακής πλάκας και συσσώρευση πέτρας, τις κύριες αιτίες της τερηδόνας και της ουλίτιδας. Με ευχάριστη και δροσερή γεύση, η οδοντόπαστα ELGYDIUM είναι ο καλύτερος τρόπος διατήρησης της υγείας των δοντιών και των ούλων.
Τρόπος χρήσης: Η οδοντόπαστα ELGYDIUM Anti-plaque είναι ένα προϊόν κατάλληλο για στοματική υγιεινή. Βουρτσίστε τα δόντα σας για τουλάχιστον 3 λεπτά μετά από κάθε γεύμα.

ΛΤ 7,50€


ELGYDIUM ΟΔΟΝΤΟΠΑΣΤΑ SENSITIVE 75ML
-50% στη δεύτερη
 
Η ELGYDIUM Sensitive είναι μία απαλή οδοντόπαστα σε μορφή gel που καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και προστατεύει από βλαβερούς επιθετικούς παράγοντες. Αυτή η οδοντόπαστα είναι ιδανική για άτομα που υποφέρουν από οδοντική υπερευαισθησία και πονάνε όταν καταναλώνουν τροφές που είναι κρύες ή ζεστές, γλυκές ή ξινές.

ΛΤ 7,50€