Ποιοί είμαστε

Με εμπειρία στο φαρμακείο από το 2002, δραστηριοποιούμαστε στο Λουτράκι από το 2006 και από, τον Ιούνιο του 2015, πλέον στο νέο, σύγχρονο, λειτουργικό και όμορφο χώρο μας στην Ελ. Βενιζέλου 32.
 
Οι σπουδές στη Φαρμακευτική Αθηνών, η μετέπειτα διαρκής και σύγχρονη ενημέρωση, μέσα από εξειδικευμένα και πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια, σε συνδυασμό με την ικανότητά μας να βρίσκουμε και να προτείνουμε διαρκώς στους ασθενείς που μας εμπιστεύονται νέα, εξειδικευμένα, αποτελεσματικά και οικονομικά προϊόντα, αλλά και η νέα λειτουργικότητα του χώρου μας, μας έχουν επιτρέψει να ξεδιπλώσουμε ένα σύγχρονο φάσμα παροχής υπηρεσιών υγείας. Ενα φάσμα που περιλαμβάνει τα πιο σύγχρονα εργαλεία συμβουλής, εκπαίδευσης, παροχής ενημερωτικού υλικού και εξυπηρέτησης σε πολλά θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας σε πλήρη αρμονία με τους θεράποντες ιατρούς, όπως π.χ. στο Διαβήτη (με την παροχή πλήρους συμβουλευτικής και εκπαίδευσης χρήσης συσκευών), στην υπέρταση, στη φλεβίτιδα, στην παχυσαρκία, στη διακοπή του καπνίσματος, στην αλλεργική ρινίτιδα, στο κρυολόγημα κτλ.

Το φαρμακείο μας συνεργάζεται σε πολλούς τομείς με πολλά άλλα φαρμακεία, παρέχοντάς σας ένα ασυναγώνιστο πλεονέκτημα: μεγάλη ποικιλία προϊόντων υγείας και ομορφιάς σε πολύ καλές τιμές με πλήρη επιστημονική υποστήριξη, ποικιλία απλών διαγνωστικών εργαλείων όπως π.χ. για μέτρηση BMI ή λιπομέτρησης και ειδικές προσφορές για τους κατέχοντες την πανελλαδικής εμβέλειας Κάρτα μας Green Pharmacy Bonus Card.

Μέσα σ' αυτό το χώρο θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τα παρεχόμενα προϊόντα του φαρμακείου σας και θα σας περιμένουμε και από κοντά.

Με εκτίμηση

Δημήτρης Τσιριμπής

Φαρμακείο: Ελ. Βενιζέλου 32 Λουτράκι, τηλ: 2744021330