Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Fillerina: αποκλειστική καινοτομία στη μάχη κατά των ρυτίδων

Νέα δερμοκαλλυντική αγωγή γεμίσματος ρυτίδων. Εξωτερική εφαρμογή αλλά με διείσδυση σε βάθος.Για χρήση στο σπίτι...





Εξωτερική εφαρμογή με διείσδυση σε βάθος

Οι έρευνες που κατέληξαν στη δημιουργία της Fillerina ξεκίνησαν το 2007, με σκοπό την ανάπτυξη και την τελειοποίηση μιας δερμοκαλλυντικής αγωγής γεμίσματος των ρυτίδων και αύξησης του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών, χωρίς ενέσεις, με εύκολη εξωτερική εφαρμογή στο σπίτι. Η αγωγή αποτελείται από ένα Filler gel, με υψηλή συγκέντρωση σε 6 υαλουρονικά οξέα, τα οποία έχουν απορρόφηση σε βάθος από τις διαφορετικές στιβάδες της επιδερμίδας και ένα Φιλμ θρέψης, το οποίο εφαρμόζεται στο πρόσωπο μετά το Filler gel και ολοκληρώνει την αγωγή. 
 
Η Fillerina ενδείκνυται για το γέμισμα των γραμμών έκφρασης, των ρυτίδων και των σημείων του προσώπου που παρουσιάζουν χαλάρωση: ζυγωματικά, περίγραμμα του προσώπου, χείλη. Η Fillerina εφαρμόζεται με το ειδικό απλικατέρ για να μεγιστοποιηθεί η δράση του Filler gel, αφού είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί η κατάλληλη ποσότητα με ακρίβεια κατά μήκος των ρυτίδων. Οι ειδικοί της Labo συνιστούν για βέλτιστα αποτελέσματα την κατανάλωση 2 ποτηριών νερού, μισή ώρα πριν την αγωγή Fillerina.




Η συμβουλή μας:

Το προϊόν διατίθεται σε:

α) 3 βασικούς τύπους αγωγής Gel filler ανάλογα με τον τύπο ρυτίδας
β) 3 τύπους κρέμας ημέρας, νύχτας και ματιών
γ) 2 τύπους ειδικού roll-on χειλιών

Επιλέξτε αφού ενημερωθείτε στο φαρμακείο μας σωστά όχι μόνο για τις διαφορές τους αλλά και τον ειδικό τρόπο χρήσης για άψογα αποτελέσματα!