Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Καούρες-παλινδρόμηση-δυσπεψία; Φυσικός τρόπος να ξενοιάσουμε!

Η φύση αντιμετωπίζει τα πάντα όταν ξέρουμε πώς...


 

 
 Η πρότασή μας:
 
  

NeoBianacid Οξύτητα και Παλινδρόμηση-Προστατεύει τον βλεννογόνο καταπολεμώντας την καούρα


Το NeoBianacid Οξύτητα και Παλινδρόμηση είναι ένα προϊόνμε βάση φυτικά μοριακά συμπλέγματα και μεταλλικά στοιχεία, που δρα προστατευτικά και καταπραϋντικά προς τον γαστροοισοφαγικό βλεννογόνο, καταπολεμώντας άμεσα την καούρα, τον πόνο και την αίσθηση οξύτητας, δηλαδή τα κλασικά συμπτώματα του ερεθισμού και της φλεγμονής του βλεννογόνου αυτού.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ
Το NeoBianacid Οξύτητα και Παλινδρόμηση ενδείκνυται για την αντιμετώπιση προβλημάτων που συνδέονται με την οξύτητα, όπως είναι η καούρα, ο πόνος, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και η γαστρίτιδα. Επίσης ενδείκνυται για την αντιμετώπιση συμπτωμάτων που σχετίζονται με τη δυσπεψία (δυσκολία στην πέψη), όπως είναι η καούρα, η βαρυστομαχιά και ο μετεωρισμός. 

 
Το NeoBianacid Οξύτητα και Παλινδρόμηση μπορεί να λειτουργήσει προληπτικά, σε καταστάσεις που είναι πιθανό να προκαλέσουν ερεθισμό του βλεννογόνου (πρόσληψη μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών / αναλγητικών φαρμάκων, περίοδοι ψυχοσωματικού στρες, αλλαγή εποχής ή εσφαλμένος τρόπος διατροφής και ζωής).
 
Το προϊόν είναι επίσης κατάλληλο για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, καθώς και για παιδιά ηλικίας άνω των 6 ετών.
 
Το NeoBianacid Οξύτητα και Παλινδρόμηση είναι ένα προϊόν με συστατικά βιολογικής γεωργίας, χωρίς γλουτένη και με ευχάριστη γεύση.
 

ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ
 

Το NeoBianacid Οξύτητα και Παλινδρόμηση δημιουργεί πάνω στον βλεννογόνο μια επίστρωση με δράση ασπίδας, προστατεύοντάς τον από την επαφή με γαστρικά υγρά και ερεθιστικές ουσίες. Περιέχει Poliprotect, ένα μοριακό σύμπλεγμα που προέκυψε μέσα από τις έρευνες της Aboca, με βλεννοπροσκολλητικές ιδιότητες. Το Poliprotect δρα χάρη στη συνέργεια ανάμεσα στο κλάσμα πολυσακχαριδικών στοιχείων (μοριακό βάρος > 20.000 Dalton), και στο κλάσμα μεταλλικών στοιχείων (Limestone και Nahcolite).
Τη δράση του Poliprotect ολοκληρώνουν οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κλάσματος των φλαβονοειδών, τα οποία καταπολεμούν τον ερεθισμό που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ
 

Χάρη στο μηχανισμό δράσης του, το NeoBianacid Οξύτητα και Παλινδρόμηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε συνδυασμό με αναστολείς αντλίας πρωτονίων και H2-ανταγωνιστές, όσο και σε περιόδους διακοπής της αγωγής, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ  
Να προσλαμβάνεται ένα δισκίο όταν υπάρχει ανάγκη και να αφήνεται να λιώσει αργά στο στόμα. 
 

  • Σε περίπτωση γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, συνιστάται ένα δισκίο μετά από τα βασικά γεύματα και ένα το βράδυ πριν από τον ύπνο
  • Σε περιπτώσεις καούρας και βαρυστομαχιάς, που συνδέονται με δυσκολίες στην πέψη (δυσπεψία), ένα δισκίο μετά το φαγητό.
Σε κάθε περίπτωση, εφόσον κρίνεται αναγκαίο, είναι δυνατό να επαναληφθεί η πρόσληψη περισσότερες από μία φορές εντός της ημέρας, ακόμη και σε κοντινά χρονικά διαστήματα. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από παιδιά, ηλικίας 6 ετών και άνω, με την ίδια δοσολογία. Το προϊόν μπορεί να λαμβάνεται και για παρατεταμένες χρονικές περιόδους.  Συνιστάται η χρήση του προϊόντος εντός 6 μηνών από το άνοιγμα του φιαλιδίου. Κλείνετε προσεκτικά το φιαλίδιο μετά από τη χρήση.
 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ
 

Να μην χρησιμοποιείται σε περίπτωση υπερευαισθησίας ή μεμονωμένης αλλεργίας σε ένα ή περισσότερα συστατικά. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν, συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Συνιστάται η λήψη του προϊόντος τουλάχιστον δύο ώρες πριν ή μετά από τη λήψη φαρμάκων, ιδίως των τετρακυκλινών.
Η περιεκτικότητα σε γλυκυρριζίνη, συστατικό της Γλυκόριζας, είναι χαμηλότερη από εκείνη που μπορεί πιθανώς, βάσει επιστημονικών αναφορών, να προκαλέσει αύξηση της πίεσης.
 
Να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό περιβάλλον, μακριά από πηγές θερμότητας και να προστατεύεται από το φως. Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Η ημερομηνία λήξης αναφέρεται σε προϊόν ανέπαφο και σωστά διατηρημένο.
 
ΣΥΝΘΕΣΗ Ουσίες που περιέχει:
• Poliprotect: Μοριακό συνεργικό σύμπλεγμα πολυσακχαριδίων* και μεταλλικών στοιχείων Limestone και Nahcolite Τιτλοδοτημένο σε πολυσακχαρίδια (μοριακό βάρος > 20.000 Dalton) ≥ 7,6% (40 mg ανά δισκίο)
• Κλάσμα φλαβονοειδών* Περιέχει επίσης: ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο*, αραβικό κόμμι, φυσικό άρωμα μέντας.
* Συστατικό Βιολογικής Γεωργίας
 
 

Gastromix Balsam 100ml

 
Το Gastromix balsam ως συμπλήρωμα διατροφής, είναι ένας μοναδικός συνδυασμός εκχυλίσματος βοτάνων που συμβάλλει αποφασιστικά στην ανακούφιση των γαστρικών λειτουργιών. Η εξειδικευμένη του φόρμουλα αποτελείται από wormwood extract, plaintain extract, calendula extract, chaga mushroom extract, peppermint extract, matricaria extract και cranberry juice, προσδίνοντας ευεργετικές ιδιότητες σε όλο το γαστρεντερικό σύστημα, γιατί:

 

  • Συμβάλλει στην αντιμετώπιση κάθε είδους παλινδρόμησης 
  • Προάγει την πέψη 
  • ​Συνιστάται σε κάθε μορφή γαστρικής δυσανεξίας 
  • Βοηθά στο μεταβολισμό των λιπιδίων 
  • Συνεπικουρεί στον κατευνασμό του ευερέθιστου εντέρου 
  • Ανακουφίζει από μετεωρισμό και καούρα 
  • Συνεισφέρει κατευναστικά σε χρόνιες γαστρίτιδες 
Απαραίτητο μετά από βαριά γεύματα


Αξία των συστατικών του Gastromix balsam:
Το Gastromix balsam περιέχει εκχυλίσματα βοτάνων που ξεχωρίζουν για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Η καλέντουλα (calendula extract) έχει αναλγητικές, αντισηπτικές, αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ενώ παράλληλα αναπλάθει τον ιστό. Αντίστοιχες ιδιότητες προσφέρει το μινθέλαιο (peppermint extract). Το χαμομήλι (matricaria extract) λειτουργεί καταπραϋντικά, είναι φυσικό χωνευτικό και μειώνει τους σπασμούς και το φούσκωμα. Το εκχύλισμα αψιθιάς (wormwood extract) βοηθά στην δυσπεψία, την οισοφαγική παλινδρόμηση και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Το εκχύλισμα plantain συμβάλλει στην ηπατοπροστασία. To εκχύλισμα του chaga mushroom δρά αναπλαστικά και επιταχύνει τον μεταβολισμό, επίσης συνιστάται σε παθολογικές περιπτώσεις με έλκος στομάχου ή γαστρίτιδα. Τέλος, ο χυμός των cranberries περιέχει βιταμίνες, μικροστοιχεία και αντιοξειδωτικά. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C αντιμετωπίζει κρυολογήματα, ιούς και φλεγμονές.
 
Περιεκτικότητα των συστατικών του Gastromix balsam ανά δόση (15ml):
Wormwood extract (1:10)              0,18 g
Plaintain extract (1:10)                   0,36 g
Calendula extract (1:10)                 0,36 g
Chaga mushroom extract (1:10)     1,80 g
Peppermint extract (1:10)              0,18 g
Matricaria extract (1:10)                 0,36 g
Cranberry juice                               4,98 g

Δοσολογία: Να λαμβάνεται από το στόμα, 15 ml, 1-2 φορές την ημέρα Συσκευασία: 100 ml
Σημαντικές πληροφορίες:
Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δόση διότι μπορεί να προκληθούν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Το προϊόν δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.


Το φαρμακείο μας σας ενημερώνει:
 
Η μαστίχα Χίου έχει αναγνωριστεί επίσημα από τον ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων ως φάρμακο με τις εξής ιδιότητες:


1. Δυσπεπτικά προβλήματα.
2. Δερματικές φλεγμονές και επούλωση δερματικών πληγών. 
  

Πολυπεπτικό

με Μαστίχα, Δίκταμο & Ινουλίνη


Το Πολυπεπτικό της Novia Health περιέχει Μαστίχα Χίου και Δίκταμο, δύο παραδοσιακά φυτά γνωστά για την ευεργετική δράση τους στη λειτουργία του πεπτικού συστήματος και την ανακούφιση των στομαχικών διαταραχών. Σύμφωνα με σύγχρονες αναφορές έχουν αντιφλεγμονώδεις, αντισπασμωδικές, αντιμικροβιακές και επουλωτικές ιδιότητες.
 
Η Ινουλίνη είναι ένας φυσικός πρεβιοτικός πολυσακχαρίτης που βοηθά αποδεδειγμένα στην καλή λειτουργία του γαστρικού και εντερικού συστήματος. Χάρη στην πρωτότυπη σύνθεσή του, τo Πολυπεπτικό της Novia Health καταστέλλει δραστικά το ελικο-βακτήριο του πυλωρού, προσφέροντας θεραπευτική δράση στους ασθενείς που υποφέρουν από πεπτικό έλκος. Αποτελεί ένα φυσικό βοήθημα κατά της δυσπεψίας, καταπραΰνει τους πόνους του στομάχου και του εντέρου και αντιμετωπίζει τις καούρες.
 

Οδηγίες χρήσης
 
Λαμβάνετε 2 κάψουλες ως και τρείς φορές την ημέρα, ως συμπλήρωμα διατροφής μετά τα γεύματα. Η κάψουλα λαμβάνεται ολόκληρη με τη βοήθεια νερού. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη δόση (6 κάψουλες ημέρα) διότι μπορεί να προκληθούν ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Συμβουλευτείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατα μιας ισορροπημένης διατροφής ή για τη θεραπεία ανθρώπινης νόσου.
 
Ενεργά συστατικά ανά κάψουλα

Συστατικά                      Ποσότητα
Φυσική Μαστίχα Χίου     120 mg
Εκχύλισμα Δικτάμου       100 mg
Ινουλίνη                            80 mg

Έκδοχα: hypromellose, maltodextrin
Η κάψουλα είναι φυτικής προέλευσης

Κατάλληλο για χορτοφάγους
Χωρίς συντηρητικά





Μαστίχα , ένα δώρο υγείας… ελληνικής φύση
Χρειάζεται να έχουμε δύναμη και γερό στομάχι για να ανταποκρινόμαστε, ειδικά σήμερα, στις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Γι’ αυτό η Power Health δημιούργησε τα Power Foods, μία νέα σειρά προϊόντων που κλείνουν μέσα τους τη δύναμη της ελληνικής φύσης και αποτελούνται από φυσικές τροφές που από μόνες τους λειτουργούν ευεργετικά στον οργανισμό. Η μαστίχα αποτελεί μία μοναδική φυσική τροφή υγείας και ευεξίας ελληνικής καταγωγής και παγκοσμίου φήμης. Η ”Ελληνική Μαστίχα”, της Power Health, η μόνη σε αναβράζουσα μορφή, θα σας ενθουσιάσει με την υπέροχη γεύση της και θα κάνει πιο εύπεπτη την καθημερινότητά σας χάρη στις εξαιρετικές αντιμικροβιακές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητές της συμβάλλοντας στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος, ενώ σας προσφέρει και αντιοξειδωτική προστασία. 
 
Απολαύστε την καθημερινά σε συσκευασία με δώρο την Αγγινάρα!



Finocarbo Plus


 
Το Finocarbo plus κάψουλες μπορεί να συμβάλει στη διευκόλυνση της φυσιολογικής αποβολής των εντερικών αερίων. Με Φυτικό άνθρακα και καρπούς Μάραθου, είναι εμπλουτισμένο με το αιθέριο έλαιό του, γνωστό για την άφυση δράση του. Η παρουσία και η συνέργεια κι άλλων σημαντικών ενεργών συστατικών, που προέρχονται από το Αγριοκύμινο, το Κύμινο, το Χαμομήλι και τη Μέντα, ολοκληρώνουν την επίδραση του προϊόντος στο γαστρεντερικό σύστημα.
 
ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
 

Συνιστάται η λήψη 2 καψουλών 1 ή 2 φορές την ημέρα, αμέσως μετά από τα κύρια γεύματα εάν η γαστρική πίεση οφείλεται στη διαδικασία της πέψης, απομακρυσμένα από τα γεύματα σε όλες τις άλλες περιπτώσεις.
 
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
 

Μην υπερβαίνετε τις συνιστώμενες δόσεις. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να εκλαμβάνονται ως υποκατάστατα μιας πλούσιας και ισορροπημένης διατροφής, ενώ πρέπει να χρησιμοποιούνται στο ευρύτερο πλαίσιο ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.
 
ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ
 

Ο Φυτικός άνθρακας μπορεί να περιορίσει την απορρόφηση ορισμένων φαρμάκων εάν ληφθούν ταυτόχρονα.
 




ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
Σκόνη καρπών Μάραθου (Foeniculum vulgare), Φυτικός άνθρακας, Ζελατίνη, λυοφιλιωμένο εκχύλισμα ανθέων Χαμομηλιού (Chamomilla recutita), σκόνη καρπών Αγριοκυμίνου (Carum carvi), σκόνη καρπών Κυμίνου (Cuminum cyminum), αιθέριο έλαιο Μάραθου (Foeniculum vulgare), αιθέριο έλαιο Πιπερώδους Μέντας (Mentha piperita).

ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ - 2 ΚΑΨΟΥΛΕΣ
Συνολικό φυτοσύμπλεγμα καρπών Μάραθου
250 mg
τιτλοδοτημένο σε αιθέριο έλαιο ≥ 2%
5 mg
Λυοφιλιωμένο εκχύλισμα ανθέων Χαμομηλιου
τιτλοδοτημένο σε απιγενίνη (φλαβονοειδές) 1%
135 mg
1,35 mg
Φυτικός άνθρακας
208 mg
Συνολικό φυτοσύμπλεγμα καρπών Αγριοκυμίνου
110 mg
Συνολικό φυτοσύμπλεγμα καρπών Κυμίνου
80 mg
Συνολικό φυτοσύμπλεγμα καρπών Αγριοκυμίνου
110 mg
Αιθέρια έλαια Μάραθου και Μέντας
ισοδύναμο με 1,25 σταγόνες αιθέριων ελαίων
25 mg
  

XOLON Συμπλήρωμα Διατροφής-φόρμουλα δυσκοιλιότητας


Η φόρμουλα XOLON για τη βελτίωση της εντερικής λειτουργίας παρέχει φυτικές ίνες και διεγείρει το μυϊκό τοίχωμα του εντέρου. Τα φυτικά του συστατικά αυξάνουν την περίσταλση του εντέρου, τονώνοντας τους χαλαρούς μύες, και οι πρεβιοτικές ίνες που περιέχει εξασφαλίζουν τροφή στην εντερική χλωρίδα για να επανέλθει η φυσιολογική λειτουργία του εντέρου, προστατεύοντας το συκώτι που επιβαρύνεται από τις τοξίνες.
 
ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
  • Σέννα: Aυξάνει την περίσταλση του εντέρου.
  • Aloe Vera: Παρέχει πρεβιοτικές ίνες (πολυσακχαρίτες, γλυκομαννάνη κλπ).
  • Φινόκιο: Παρέχει ανηθόλη που βοηθάει στον τυμπανισμό.
  • Ψύλλιο: Παρέχει φυτικές ίνες και διεγείρει το μυικό τοίχωμα του εντέρου.
  • Ραβέντι: Παρέχει ανθρακοκινόνες που ευνοούν την περίσταλση του εντέρου.
  • Κασκάρα: Τονώνει τους χαλαρούς μύες του πεπτικού και ενισχύει την περίσταλση του εντέρου.
  • Μπόλντο: Παρέχει μπολντίνη που προστατεύει το συκώτι και βοηθάει στη δυσπεψία.
  • Mολόχα: Είναι καταπραϋντικό. Προστατεύει το βλεννογόνο και έχει και αντιφλεγμονώδη δράση.
 
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: - Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από άτομα που παρουσιάζουν ευαισθησία σε κάποιο από τα συστατικά του. - Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. - Τα Σ/Δ δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. - Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. - Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. - Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.
Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 28338 / 8-4-2013 (Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.)
 

Εκπτωση -10%