Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Κρέμες για φλεβίτιδα!

Δείτε τις προτάσεις μας για τα κουρασμένα πόδια και τη φλεβίτιδα...



 

RuscoVen ανάλαφρες γάμπες


 
Το RuscoVen bioGel είναι ένα καλλυντικό σκεύασμα που πληροί τα αυστηρά ποιοτικά πρότυπα που επιβάλλει η νομοθεσία για τα Βιολογικά Καλλυντικά Προϊόντα.
Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος αυτού οφείλεται στη συνεργική δράση λυοφιλοποιημένων εκχυλισμάτων Ρούσκου και Ιπποκαστανιάς και υδροαλκοολικών εκχυλισμάτων Κόκκινης Αμπέλου και Υδροκοτύλης, τα οποία, αναμεμειγμένα σε υδατικό διάλυμα βλεννοπολυσακχαριτών Αλθαίας, εξασφαλίζουν υψηλή περιεκτικότητα σε δραστικές ουσίες.

Γι'αυτό το λόγο, το RuscoVen bioGel χαρίζει σφρίγος και ελαστικότητα στην επιδερμίδα και μειώνει την αίσθηση βάρους στα κάτω άκρα, ιδίως στο τέλος της ημέρας.
Η επιλογή του εκχυλίσματος Ιρλανδικού Λειχήνα, ενός κόκκινου φύκους γνωστού ως Κάραγκιν με φυσική πηκτική δράση, ως βάση για τη σύσταση της γέλης, επιτρέπει την αποφυγή των συνήθων πηκτικών παραγώγων πετρελαίου και την παραγωγή μιας γέλης, η οποία, σχηματίζοντας μια ανεπαίσθητη μεμβράνη, διατηρεί πάνω στο δέρμα, καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, τις ιδιότητες των περιεχόμενων δραστικών ουσιών. Τη σύνθεση συμπληρώνει το αιθέριο έλαιο Μέντας, με αναζωογονητική δράση.



GEHWOL Leg Balm Βάλσαμο για γάμπες 125ml

 
Το βάλσαμο για γάμπες Gehwol Leg Balm βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και ανακουφίζει από το πρήξιμο και το βάρος στις γάμπες και τα πόδια. Τα πολύτιμα συστατικά που περιέχει βοηθούν στην εξομάλυνση δερματικών δυσχρωμιών – όπως οι πανάδες ενώ παράλληλα δροσίζουν και αναζωογονούν τα πόδια.
 
Η αλλαντοΐνη, ένα συστατικό της αγριοκαστανιάς και η βισαβολόλη, ένα συστατικό του χαμομηλιού, σε συνδυασμό με την πανθενόλη καταπραΰνουν τους ερεθισμούς και περιποιούνται και τονώνουν την επιδερμίδα.




Η πρότασή μας:

Legs Cool gel για την ανακούφιση των κουρασμένων, καταπονημένων ποδιών



Εξειδικευμένο προιόν σε μορφή gel για επαλείψεις σε όλη την επιφάνεια των ποδιών. Ανακουφίζει σε ενοχλήματα από ορθοστασία, αυξημένο σωματικό βάρος, εμφανείς φλεβίτες, μώλωπες, ευρυαγγείες και αλλά φυσικά αίτια. Ξεπρήζει, προσφέρει άμεση ανακούφιση, ευεξία και αισθητή αναζωογόνηση στα κουρασμένα, "βαριά", καταπονημένα πόδια.

 

Ενεργά συστατικά:

  • ΑΡΝΙΚΑ: αντιφλεγμονώδες, βοηθά την απορρόφηση εσωτερικών αιματωμάτων (μώλωπες).
  • ALOE VERA:  ενυδατικές, επουλωτικές και ρυθμιστικές ιδιότητες.
  • ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ MENTAΣ: δράση ενάντια σε κράμπες, μυϊκές συσπάσεις. Αποδίδει ευχάριστο αίσθημα δροσιάς.
  • HAMAMELIS VIRGINIANA: στυπτικό, τονωτικό και καταπραϋντικό για το δέρμα, κατασταλτικό στους επώδυνους κιρσούς.

Καταπολεμά την ξηροδερμία, προστατεύοντας την εύθραυστη επιδερμίδα των ποδιών, συμβάλλοντας στην επαναφορά της καλής φλεβικής λειτουργίας.

 

Συσκευασία: Σωληνάριο και Dispenser, 150ml, ΛΤ 7€


Vitiven gel
 
Το Vitiven είναι ένα λεπτόρευστο και δροσιστικό τζελ που ανακουφίζει τα βαριά πόδια. Μπορεί να εφαρμοστεί και πάνω από κάλτσες ή καλσόν προσφέροντας άμεση αναζωογόνηση στα «φλογισμένα» πόδια. Είναι κατάλληλο και για λοιπά προβλήματα μικροκυκλοφορίας, όπως είναι οι κιρσοί και οι ευρυαγγείες. 
 
Το Vitiven gel περιέχει εκχυλίσματα με φλεβοτονικές ιδιότητες όπως:
  • Κόκκινη άμπελο
  • Ruscus acelateus
  • Αμαμηλίς και
  • Αγριοκάστανο
καθώς και αιθέρια έλαια Κυπαρισσιού και Λεβάντας που προκαλούν τη συστολή των αιμοφόρων αγγείων και δημιουργούν αίσθημα δροσιάς.



Δείτε και συμπληρώματα διατροφής που θα συμπληρώσουν τη θεραπεία σας για υγειή και ξεκούραστα πόδια!