Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Συμπληρώματα για φλεβίτιδα

Δείτε τις προτάσεις μας για τη φλεβίτιδα...





V-Vein

Βότανα, βιοφλαβονοειδή & βιταμίνες για υγιή κυκλοφορικό & πόδια
Ξεκούραστα πόδια Χωρίς βάρος & πρήξιμo

Το V- Vein είναι μια αποτελεσματική φυτική σύνθεση , για την ανακούφιση των ποδιών από τα προβλήματα που  προκαλεί η κακή κυκλοφορία του αίματος, δηλ. πρήξιμο, αίσθημα βάρους, κούραση, πόνο κ.λ.π. Το V-Vein διατηρεί υγιές το κυκλοφορικό σύστημα, ενισχύει την καρδιά, αφού προωθεί την ομαλή κυκλοφορία του αίματος προς αυτή, προλαμβάνει τον σχηματισμό κιρσών, ανακουφίζει τα πόδια από την πολύωρη ορθοστασία και βοηθά να αισθάνεστε δραστήριοι, αναζωογονημένοι και υγιείς. Ιδανικό για γυναίκες & άνδρες.

Περιέχει :

 
Ginkgo Biloba: αντιοξειδωτικό, για την σωστή ροή του αίματος,
Ginger: αντιφλεγμονώδες, τονώνει όλους τους ιστούς και το κυκλοφορικό.
Citrus bioflavonoid & Grape Seed: βιοφλαβονοειδή, για την υγεία & προστασία των τριχοειδών
αγγείων.
Bilberry: εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και τις τοξίνες και προωθεί την κυκλοφορία.
Cayenne, Bromelain: αντιπηκτική δράση, εμποδίζουν τον σχηματισμό θρόμβων.
Vitamin C : βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος, ελαττώνει την συγκόλληση των αιμοπεταλίων.



ARKOCAPS Κόκκινη Άμπελος
Βαριές γάμπες, Κιρσοί, Αιμορροΐδες

  
«Βαριές γάμπες», κιρσοί, αιμορροΐδες, ευαισθησία των τριχοειδών αγγείων του δέρματος, (ευρυαγγεία, εκχύμωση).

Η κόκκινη άμπελος είναι αναρριχώμενο φυτό με πράσινα φύλλα την άνοιξη, που σταδιακά αποκτούν μέχρι το φθινόπωρο ένα υπέροχο σκούρο κόκκινο χρώμα. Οφείλει τις ευεργετικές του ιδιότητες στην παρουσία ποικίλλων ουσιών οι οποίες προσφέρουν στα αιμοφόρα αγγεία μία αληθινή προστασία. 



  • Οι ανθοκυάνες με τη δράση της βιταμίνης Ρ καταπολεμούν τη φλεβική ανεπάρκεια και την ευαισθησία των τριχοειδών αγγείων του δέρματος (αυξάνοντας την ανθεκτικότητα των τοιχωμάτων και μειώνοντας τη διαπερατότητά τους).
  • Οι τανίνες, ευνοούν τη σύσπαση των τοιχωμάτων των αγγείων, διευκολύνοντας την επιστροφή του αίματος που συσσωρεύεται στα άκρα του σώματος προς την καρδιά.
  • Η προανθοκυανιδίνες καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες και σταθεροποιούν το κολλαγόνο που βρίσκεται στις μεμβράνες των αγγείων.

Έτσι, η κόκκινη άμπελος τονώνει τις φλέβες, γι’ αυτό και χρησιμοποιείται όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα με «βαριές γάμπες», κιρσούς, ευρυαγγείες, και επίσης για να καταπραΰνει τις αιμορροΐδες. 

  
 

Antistax tbl

 
To μοναδικό με το τυποποιημένο εκχύλισμα AS 195 δίνει λύση φυσικά...


Τα ευεργετικά συστατικά του Antistax® είναι φυσικές ουσίες γνωστές ως φλαβονοειδή που προέρχονται από το εκχύλισμα των φύλλων της κόκκινης αμπέλου (Vitis vinifera). Τα φλαβονοειδή δεν μπορούν να παραχθούν από τον οργανισμό και μπορούν να ληφθούν μέσω της διατροφής. Σε πολλές κλινικές μελέτες έχει αποδειχθεί ότι τα φυσικά φλαβονοειδή βοηθούν στην διατήρηση της καλής φλεβικής κυκλοφορίας. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι προστατεύουν τα αγγεία σταθεροποιώντας τα τοιχώματα τους και αυξάνουν την ελαστικότητά τους. Το αποτέλεσμα αυτών των δράσεων είναι η διατήρηση της καλής φλεβικής κυκλοφορίας, η μείωση της εμφάνισης οιδημάτων (πρησμένα πόδια) και ανακούφιση από τα ενοχλητικά συμπτώματα όπως αίσθημα βάρους και πόνο.
 
To Antistax® περιέχει ένα μοναδικό τυποποιημένο εκχύλισμα φυσικών φλαβονοειδών, το AS 195, το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί επί δεκαετίες για την διατήρηση της καλής λειτουργίας των φλεβών των κάτω άκρων.

 
Παράγεται με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές της φαρμακευτικής εταιρίας Boehringer Ingelheim και εξασφαλίζει την ίδια ποιοτική και ποσοτική σύσταση των ευεργετικών συστατικών του σε κάθε δισκίο σε όλες τις παρτίδες και σε όλη τη διάρκεια μέχρι την ημερομηνία λήξης.
Κυκλοφορεί και χρησιμοποιείται σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία και σε πολλές άλλες χώρες.