Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Aegean Beauty φυσικά καλλυντικά

Όταν οι αξίες της φύσης των Κυκλάδων συναντούν την επιστήμη και την τεχνογνωσία. Σειρά προϊόντων φυσικής περιποίησης με βάση ενδημικά κυκλαδικά βότανα, κλινικά αποδεδειγμένα ως ασφαλή και αποτελεσματικά. 

 
Αντλώντας έμπνευση από τη φύση των Κυκλάδων, παρουσιάζουμε τη σειρά μας από προϊόντα ευεργετικά για την επιδερμίδα ώστε να επιτρέπουν την καθημερινή χρήση, χωρίς parabens, με καλλυντικές ιδιότητες για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα
 
Προϊόντα που μυρίζουν Κυκλάδες, χάρη στα εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια από θυμαρίσιο μέλι, φραγκόσυκο, δενδρολίβανο, φασκόμηλο κλεισμένα στις συσκευασίες Aegean Beauty.  


Κρέμα προσώπου/σώματος με Αλόη Σύρου
 
Ενυδατική και καταπραϋντική κρέμα προσώπου και σώματος με αλόη βέρα από τη Σύρο και 5% πανθενόλη. Ενυδατώνει, περιποιείται και προστατεύει την επιδερμίδα.

Χάρη στην πολύτιμη αλόη βέρα και την πανθενόλη που περιέχει απορροφάται πολύ καλά, κάνοντας το δέρμα απαλό και λείο. Προσφέρει την απαραίτητη θρέψη, ενώ με την καταπραϋντική δράση της συμβάλει στη διατήρηση της καλής κατάστασης του δέρματος. Παράλληλα βοηθάει στη βελτίωση της εμφάνισης, της ελαστικότητας και της τόνωσης της επιδερμίδας.

Η συμβουλή μας: Η ποσότητα που χρειάζεται είναι ίση με ένα φουντούκι. Απλώνουμε σε τέσσερα σημεία του προσώπου (μέτωπο, πιγούνι και μάγουλα) με τις άκρες των δακτύλων και κάνουμε απαλό μασάζ. Αφού ενυδατώσουμε το πρόσωπο, προχωράμε στο λαιμό και έπειτα στο σώμα, κάνοντας ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις από κάτω προς τα πάνω. Προσέχουμε ιδιαίτερα τους αγκώνες και τα γόνατα.

Διαθέσιμη σε συσκευασία των 75ml και 150ml.

Δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens.
Για εξωτερική χρήση μόνο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

 

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕΛΙ ΣΥΡΟΥ

Σαμπουάν με Μέλι Σύρου

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕΛΙ ΣΥΡΟΥ

Απαλό σαμπουάν με μέλι Σύρου και jojoba για μαλλιά πιο λεία και μεταξένια.

Ιδανικό για συχνή χρήση, το σαμπουάν Syros Honey περιέχει μέλι από επιλεγμένους μελισσοκόμους από το νησί της Σύρου και jojoba. Με εμπλουτισμένη σύνθεση εμπνευσμένη από τις μοναδικές ιδιότητες του μελιού και υπέροχο άρωμα, σέβεται το τριχωτό της κεφαλής και το στέλεχος της τρίχας. Ενυδατώνει, θρέφει και μαλακώνει τα μαλλιά, διευκολύνοντας το χτένισμα, ενώ προστατεύει από ερεθισμούς.

Το αποτέλεσμα είναι απαλά και λεία μαλλιά, όλο λάμψη, ελαστικότητα, υγεία και ζωντάνια.

95% φυσικό προϊόν, δερματολογικά ελεγμένο, xωρίς parabens. Για εξωτερική χρήση μόνο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Η συμβουλή μας: Τα μαλλιά πρέπει να είναι καλά βρεγμένα πριν εφαρμόσετε το σαμπουάν. Η ποσότητα του σαμπουάν να είναι ανάλογη με το μήκος των μαλλιών σας. Κάνετε καλό μασάζ στις ρίζες των μαλλιών με τα δάχτυλά σας με κυκλικές κινήσεις. Ξεπλένετε με χλιαρό νερό και επαναλάβετε.  
  
 
Σαμπουάν με Δενδρολίβανο
Τονωτικό σαμπουάν συχνής χρήσης για την ενδυνάμωση των μαλλιών, με εκχυλίσματα δενδρολίβανου από τη Σύρο και Saw Palmetto. Η σύνθεσή του περιποιείται τα μαλλιά, θρέφει και ενισχύει τη ρίζα, ενώ δυναμώνει το στέλεχος της τρίχας. Χαρίζει όγκο και πυκνότητα. Τα μαλλιά φαίνονται πιο πλούσια και υγιή. Το προϊόν είναι καλλυντικό και δεν απευθύνεται στη παθολογική τριχόπτωση.

97% φυσικό προϊόν, δερματολογικά ελεγμένο, xωρίς parabens. Για εξωτερική χρήση μόνο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Η συμβουλή μας: Κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής καθώς λούζεστε. Μικρές κυκλικές κινήσεις με τις άκρες των δαχτύλων θα βοηθήσουν στην καλύτερη αιμάτωση.  

 
Conditioner με Μέλι Σύρου και Ελαιόλαδο

Μαλακτική κρέμα απαλής περιποίησης με ελαιόλαδο και μέλι Σύρου. Κατάλληλη για συχνή χρήση, για όλους τους τύπους μαλλιών. Ενυδατώνει και ξεμπλέκει, αφήνοντας τα μαλλιά ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα. Προστατεύει από τη θερμότητα κατά το στέγνωμα ή το φορμάρισμα. Χρησιμοποιήστε μετά το λούσιμο με το σαμπουάν Syros Honey, με μέλι Σύρου και jojoba, για θεαματικά αποτελέσματα.

Η συμβουλή μας: Απλώστε στα μαλλιά μετά το λούσιμο, αφήστε για 2-3 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

94% φυσικό προϊον, δερματολογικά ελεγμένο, xωρίς parabens.
Για εξωτερική χρήση μόνο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

 
Αφρόλουτρο με Φραγκόσυκο
 
Αφρόλουτρο με εκχύλισμα από το λουλούδι του φυτού Opuntia ficus-indica (φραγκόσυκο). Κρεμώδες με αναζωογονητική και ενυδατική δράση, περιποιείται και ενυδατώνει το δέρμα. Η πλούσια σύνθεσή του καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα αφήνοντάς την μεταξένια, ενώ προσφέρει μια αίσθηση αναζωογόνησης και φρεσκάδας χάρη στο άρωμά του.

Ιδανικό για το πρωινό μπάνιο ώστε να ξεκινήσει η μέρα δυναμικά.

91% φυσικό προϊόν, δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens. Για εξωτερική χρήση μόνο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Η συμβουλή μας: Απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένη επιδερμίδα κάνοντας πλούσιο αφρό. Ξεβγάλετε με άφθονο νερό.

 
Αφρόλουτρο με Φασκόμηλο
 
Κρεμώδες αφρόλουτρο με εκχύλισμα φασκόμηλου (Salvia Officinalis) που συλλέγεται στη Σύρο και αιθέριo έλαιo λεβάντας. Καθαρίζει απαλά και καταπραΰνει το δέρμα, χαρίζοντας μία υπέροχη αίσθηση φρεσκάδας.
 
Το φασκόμηλο ηρεμεί και χαλαρώνει το πνεύμα, ενώ το αιθέριο έλαιο λεβάντας απαλλάσσει από το άγχος και βοηθά στον ύπνο.
 
Με απαλό άρωμα και δροσερές, αναζωογονητικές νότες, αποτελεί ιδανική περιποίηση του σώματος, προσφέροντας μια αίσθηση δροσιάς και ευεξίας. Κατά των ερεθισμών του δέρματος με ήπια αντισηπτική δράση

92% φυσικό προϊόν, δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Η συμβουλή μας: Αποφύγετε το πολύ ζεστό νερό γιατί αφυδατώνει το δέρμα. Αν δεν μπορείτε να μειώσετε τη θερμοκρασία, μειώστε τη διάρκεια που μένετε κάτω από το νερό. Να ξεπλένεστε καλά. Να σκουπίζεστε απαλά με την πετσέτα, χωρίς να τρίβετε το σώμα σας