Σάββατο 21 Ιουλίου 2018

Φλεβίτιδα, κουρασμένα πόδια; Νέα κρέμα Vein Plus!

Μια νέα πρωτοποριακή κρέμα για την ανακούφιση των κουρασμένων, ταλαιπωρημένων ποδιών από τη φλεβίτιδα ή την ορθοστασία. Το Vein plus, με Διοσμίνη + Εσπεριδίνη και εσκίνη, ανακουφίζει από τα συμπτώματα πρηξίματος και βάρους στα πόδια. Δρα ως βοηθητική θεραπεία στην αντιμετώπιση των επιπλοκών της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας των κάτω άκρων.

Δείτε παρακάτω:


Σας παρουσιάζουμε το νέο σύστημα Vein plus!

Η κρέμα Vein plus έχει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση, που προσφέρει ευεξία στα ταλαιπωρημένα και κουρασμένα κάτω άκρα. 

Αποτελείται από φυσικά φλαβονοειδή που δρουν στο φλεβικό σύστημα, βελτιώνοντας τη φλεβική κυκλοφορία. Η μοναδική micronized μορφή των φλαβονοειδών εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφησή τους.

Η  Vein Cream, 150ml χρησιμοποιείται για την ευεξία και την ανακούφιση των κάτω άκρων. Ανακουφίζει από το αίσθημα βάρους και κούρασης στα κάτω άκρα. Προσφέρει ευεξία στα ταλαιπωρημένα πόδια. Συμβάλλει στη μείωση της εμφάνισης οιδημάτων. Προσφέρει θρέψη, ενυδάτωση και νεανική όψη στην επιδερμίδα. Πρωτοποριακή σύνθεση με πλούσια δραστικά συστατικά: Διοσμίνη & Εσπεριδίνη, Έλαια από Αβοκάντο, Εσκίνη, Cooling Agent.

* ενημερωθείτε στο Φαρμακείο σας και για τα δισκία Vein Plus για την συστηματική αντιμετώπιση φλεβίτιδας και αιμορροΐδων