Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Κουνούπια; Όχι πια, με Apaisyl !

Ψάχνετε αποτελεσματική προστασία από τα κουνούπια και όχι συνεχές πασάλειμμα με αμφίβολες λοσιόν και ενοχλητική μυρωδιά; 

Δείτε παρακάτω:



Το Apaisyl®Répulsif Moustiques απωθεί αποτελεσματικά τα ευρωπαϊκά και τροπικά έντομα έως 8 ώρες: κουνούπια, κουνούπια τίγρεις (3 ώρες) και τσιμπούρια. Μπορεί επίσης να βοηθήσει να απομακρυνθούν σφήκες, μέλισσες και μύγες. Έχει ελεγχθεί δερματολογικά, είναι σύμφωνο με τις συστάσεις των οργανισμών υγείας.
 
Apaisyl®Répulsif Moustiques μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ενήλικες και παιδιά από τους 30 μήνες, καθώς και από γυναίκες έγκυες και σε γαλουχία* σε ζώνες με κίνδυνο σοβαρής ασθένειας που μεταδίδεται μέσω ξενιστών (από τα έντομα).  
*στην περίπτωση γυναικών σε γαλουχία, μην εφαρμόζετε στους μαστούς και πλύνετε τα χέρια πριν τον θηλασμό.
 
Κατάλληλο από 12 μηνών.
 
Πως δρα αυτό το προϊόν ενάντια στα κουνούπια;

Η απωθητική ουσία που περιλαμβάνεται στο Apaisyl®Répulsif Moustiques, η οποία ονομάζεται IR3535®, είναι αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) ως απωθητικός παράγοντας του οποίου η αποτελεσματικότητα έχει αποδειχθεί στο εργαστήριο και σε πραγματικές συνθήκες. Απωθώντας τα έντομα, επιτρέπει προστασία από πιθανές ενοχλήσεις τις οποίες μπορεί αυτά να προκαλέσουν. Αντιπροσωπεύει επίσης ένα από τα μέτρα προστασίας ενάντια σε έντομα που αποτελούν φορείς σοβαρών ασθενειών όπως ελονοσία, δάγγειο πυρετό και chikungunya.

ΤΩΡΑ και ΝΕΟ  Apaisyl  με δράση 8 ώρες απέναντι στο κουνούπι τίγρης!!