Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Power Ω 3-6-9 και Q10

Δύο προϊόντα για την καλή λειτουργία της καρδιάς...





Omega 3.6.9

Συνδυασμός από ιχθυέλαιο, έλαιο λιναρόσπορου και έλαιο νυχτολούλουδου με υψηλή απόδοση σε Ωμέγα 3,6 και 9 λιπαρά οξέα (ΕPΑ / DHA μορφής).Tα DHA και ΕPΑ βοηθούν στη φυσιολογική λειτουργία τής καρδιάς. Tα DHA συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία τού εγκεφάλου και της όρασης, καθώς και στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων τής χοληστερίνης.
 
Το Omega 3.6.9. της σειράς Classics Platinum Range από την Power Health αποτελεί ένα υψηλής ποιότητας συμπλήρωμα διατροφής, φυσικό σύμμαχο της καρδιάς σας. Η καθημερινή πρόσληψή του είναι εξαιρετικά σημαντική για τον οργανισμό αφού είναι υπεύθυνο για τη σωστή λειτουργία όλων των κυτταρικών μεμβρανών, δηλαδή για τον έλεγχο της εισόδου και εξόδου των ουσιών στα κύτταρά μας.


Ενήλικες: Λαμβάνετε 1 κάψουλα, κατά προτίμηση, μετά από γεύμα ως συμπλήρωμα διατροφής ή σύμφωνα με τις υποδείξεις τού γιατρού σας. 

έκπτωση -20%
 
Coenzyme Q10
  Συμπλήρωμα διατροφής με Συνένζυμο Q10
Το συνένζυμο Q10, γνωστό και ως ουμπικινόνη, βρίσκεται φυσιολογικά σε όλα μας τα κύτταρα και λειτουργεί σαν συνένζυμο στη μεταφορά τού οξυγόνου με στόχο την παραγωγή ενέργειας.
 
Επίσης, βοηθά στη διάσπαση των τροφών και συμμετέχει στη συνολική αντιοξειδωτική προστασία των κυττάρων.
 
Με την πάροδο της ηλικίας μειώνονται τα επίπεδα του συνενζύμου Q10 στον οργανισμό μας.
 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Λαμβάνετε 1 κάψουλα πριν το πρωινό γεύμα