Κυριακή, 1 Μαΐου 2016

Omegazon: Τα Ωμέγα 3 της καρδιάς σας

Ιδανικό Συμπλήρωμα Διατροφής κυρίως για την προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος, μειώνει την χοληστερίνη, υποστηρίζει τις εγκεφαλικές λειτουργίες, ενισχύει την όραση. Το δέρμα αλλά και το ανοσοποιητικό σύστημα.
 

    
OMEGAZON
 
- To Οmegazon (Ωμεγα3 + ζωή)  της Health Aid είναι τριπλής μοριακής απόσταξης, δηλαδή ειδικά επεξεργασμένο ώστε να απαλλαγεί από διοξίνες, ιζήματα και βαρέα μέταλλα (μόλυβδο, υδράργυρο) για τα οποία έχουν κατηγορηθεί τα περισσότερα νερά του πλανήτη.
- είναι σύνθεση anti – reflux, άλλη ειδική επεξεργασία, ώστε να μην αφήνει στο στόμα την άσχημη γεύση ψαρίλας
- τα ιχθυέλαια γενικά είναι φυσική πηγή λιπαρών οξέων, τα οποία εκτελούν ειδικές λειτουργίες σε πολλά μέρη του σώματος δηλαδή ευεργετούν με αποδεδειγμένη δράση π.χ. καρδιά, εγκέφαλος, μάτια κ.λ.π


έκπτωση -20%

OMEGAZON PLUS Ω3+COQ10

Ένα νέο προϊόν της Health Aid στην κατηγορία αυτή είναι το Omegazon Plus, ένας πρωτοποριακός συνδυασμός υψηλής καθαρότητας ιχθυελαίων πλούσιων σε Ωμεγα3 (EPA & DHA) και συνένζυμο Q10, που συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες και των δυο όσον αφορά την φροντίδα και τόνωση της καρδίας, του κυκλοφορικού και μυϊκού συστήματος. 
 
Ειδικότερα είναι το ιδανικό προϊόν για όσους ακολουθούν παράλληλα αγωγή για την καταπολέμηση της υψηλής χοληστερόλης δηλαδή όσους παίρνουν στατίνες. Η παρουσία του συνενζύμου Q10 είναι καθοριστική ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, που μετατρέπει την ενέργεια των τροφών σε κυτταρική, εφοδιάζοντας με αυτή όλο το σώμα και ιδιαίτερα τον καρδιακό μυ και το συκώτι. Σημαντικό σαν Συμπλήρωμα Διατροφής και για όσους αισθάνονται καταβεβλημένοι, αλλά και για τους ηλικιωμένους που έχουν μεγαλύτερες ενεργειακές ανάγκες.