Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Karibelly: για μαλλιά όλο υγεία

Η σειρά περιποίησης Karibelly Διαθέτει πληθώρα προϊόντων για κάθε ανάγκη των μαλλιών μας...
 



Η σειρά περιλαμβάνει 3 τύπους:

Α) Σειρά Anticanduta κατά της τριχόπτωσης!  


Ιδανική σειρά προϊόντων για αδύναμα μαλλιά και για καταστάσεις αραίωσης. Περιέχουν υδρολυμένο κολλαγόνο (μικρομοριακά παράγωγα 1000D-2500D), + Προβιταμίνη Β5+ κιτρικό οξύ (κύκλος του Κρέμπς- αύξηση του μεταβολισμού - παροχή ενέργειας στα κύτταρα) + φυτικά εκχυλίσματα που τονώνουν την ανάπτυξη των μαλλιών,ενεργώντας άμεσα στο βολβό της τρίχας.


KARIBELLY ANTICADUTA ΣΑΜΠΟΥΑΝ
    

     500ml  Λ.Τ. 12,50

Ειδικά σχεδιασμένο σαμπουάν για μαλλιά υπό λέπτυνση και για πολύ αδύναμα. Η υπερ-απαλή του φόρμουλα,
με φυτικό εκχύλισμα τσουκνίδας, κιτρικό οξύ και προβιταμίνη Β5, προλαμβάνει την τριχόπτωση, δίνει όγκο & δύναμη στα μαλλιά, επιτρέπει το συχνό λούσιμο & ρυθμίζει την έκκρηση του σμήγματος.
  Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών ενώ χάρη στη δράση της τσουκνίδας, δίνει λύση και στην πιό έντονη λιπαρότητα!

KARIBELLY ANTICADUTA
ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ 12x10ml  Λ.Τ. 33 ευρώ

 
Εξειδικευμένο προϊόν αγωγής εφόδου κατά της τριχόπτωσης.
ΧΡΗΣΗ: Μετά το λούσιμο με το σαμπουάν και τη μάσκα της σειράς κατά της τριχόπτωσης ANTICADUTA της KARIBELLY, εφαρμόστε τη λοσιόν στο δέρμα,σε στεγνά ή νωπά,
κάνοντας ΑΠΑΛΟ μασάζ στο δέρμα.

  Μην ξεβγάζετε. Καθημερινή χρήση.


Β) Σειρά Semi di Lino για προστασία για ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά

Η αυθεντική σειρά προϊόντων βασισμένων στη δράση του λαδιού από Λιναρόσπορο και του Κολλαγόνου ! ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - Δημιουργούν φιλμ προστασίας γύρω από την τρίχα & ΘΕΡΑΠΕΙΑ - Θεραπευτικά προϊόντα για μαλλιά ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα ( Από πιστολάκι και
βαφές, μπάνια σε πισίνα και θάλασσα, έκθεση στον ήλιο κλπ. )
& Αύξηση του πάχους της τρίχας & Μείωση της τριχόπτωσης !
Τα λιπαρά οξέα από το έλαιο λιναρόσπορου που περιέχεται σε αυτή τη σειρά προιόντων, σε συνδιασμό με την υψηλή συγκέντρωση του λιν
ολεϊκού οξέος, αποτελούν θεραπεία για ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά, αντισταθμίζοντας την έλλειψη νερού και Αλφα λινολεϊκού οξέως που διατηρούν τη φυσική ελαστικότητα και τις φυσικές αντιστάσεις της τρίχας.

LINOLEIC ACID - Λινολεϊκό οξύ (Πηγή: ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Κ.ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΡΑΚΙΤΣΟΥ Δ.ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ Ι.Δ.ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ) Ουσία ομαλοποιητική των διαταραγμένων κερατινοκυττάρων της επιδερμίδας και αντιστατικός παράγοντας μαλλιών.

Εφαρμογή – Χρήση
 

Το λινολεϊκό οξύ είναι ουσία απαραίτητη στη διατήρηση των λειτουργιών του δερματικού φραγμού.
Απουσία ή ανεπάρκειά του έχει ως συνέπεια σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από απολέπιση, υπερκερατωσικό δέρμα και αυξημένη απώλεια νερού, μείωση της διαμέτρου των τριχών, τριχόπτωση. Η τοπική εφαρμογή αλλά και η συστηματική χορήγηση λινολεϊκού οξέος βελτιώνει τις παραπάνω εκδηλώσεις. Το οξύ αυτό είναι καλύτερο από άλλα ακόρεστα λιπαρά οξέα επειδή φαίνεται ότι :
-Ενσωματώνεται στα φωσφολιποειδή των μεμβρανών.
-Αυξάνει την ρευστότητα των μεμβρανών των κυττάρων, ώστε να μη συγκολλώνται.
-Επηρεάζει τις φωσφολιπάσες (λιπολυτικά ένζυμα).
-Ομαλοποιεί το διαδερματικό φραγμό μέσω τροποποίησηςτων μεταβολιτών της κυκλο-οξυγονάσης, λιποξυγονάσης.

Χρησιμοποιείται, συνεπώς: Για την καταπολέμιση του υπερκερατωσικού, απολεπιζόμενου, ξηρού δέρματος, από οποιοδήποτε λόγο.

 
LEAVING  -  SEMI DI LINO
 
Προϊόν χωρίς ξέβγαλμα ειδικά σχεδιασμένο για άμεση προστασία των μαλλιών, ενυδάτωση & θρέψη. Φρεσκάρει τα μαλλιά & τα κάνει απαλά, ευκολοχτένιστα και φωτεινά.

ΧΡΗΣΗ :
Μετά το λούσιμο, (και τη Μάσκα ή/και την κρέμα finishing εαν βάζετε ), εφαρμόστε ποσότητα όσο ένα φουντούκι, σε νωπά, κατόπιν μπορείτε να προχωρήσετε σε στέγνωμα ή styling. Μπορείτε να ξαναβάλετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, σε στεγνά μαλλιά. Χρήση καθημερινή.



ΣΑΜΠΟΥΑΝ - SEMI DI LINO  500ml

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ & ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ, ΓΙΑ ΒΑΘΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΜΥΝΑ & ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ. ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΕΚΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ  ΣΚΛΗΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ (ΠΙΣΙΝΑ-ΘΑΛΑΣΣΑ-ΗΛΙΟΣ ΚΛΠ.) ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΝΗΣΜΟ Η/ΚΑΙ ΞΗΡΗ ΠΥΤΙΡΙΔΑ.

ΧΡΗΣΗ
Σε υγρά και φουσκωμένα μαλλιά, απλώστε επαρκή ποσότητα σαμπουάν και κάνετε απαλό μασάζ στο δέρμα και τα μαλλιά. Ξεβγάζετε. Επαναλάβετε εάν χρειάζεται.



Γ) Σειρά RISTRUTTURANTE αναδόμησης και ενδυνάμωσης

Shampoo Ristrutturante 500ml
Λ.Τ.  12,50

 


Ειδικό σαμπουάν με κολλαγόνο με μοναδική δράση αναδόμησης και ενδυνάμωσης των μαλλιών


 και η πρότασή μας:


Olio Ristrutturante
250ml  Λ.Τ. 19,90 Εξειδικευμένη περιποίηση-θεραπεία κολλαγόνου για μαλλιά υπερ-ταλαιπωρημένα για κάθε μέρα ή μετά την ηλιοθεραπεία. Θρέφει, ενυδατώνει και βελτιώνει τη δομή της τρίχας, ενώ κάνει τα μαλλιά λαμπερά & ευκολοκτένιστα.
 
ΧΡΗΣΗ

 
Μετά το λούσιμο, σε νωπά μαλλιά, βάλτε λίγο λάδι στα χέρια σας και τρίψτε τα, για να γίνει αφρός, κατόπιν εφαρμόστε από το δέρμα
μέχρι τις άκρες, κάνοντας μασάζ για 2 λεπτά. Εαν τα μαλλιά σας είναι μακριά και πολύ αφυδατωμένα, επαναλάβετε.

  
Αφήστε λίγα λεπτά να απορροφηθεί το προϊόν
.






όλα τα προϊόντα διατίθενται με -20%