Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Easylice kit Αντιφθειρικά προϊόντα με σίγουρη αποτελεσματικότητα

Η πρότασή μας είναι ανεπιφύλακτα το Easylice kit...

Easylice kit (lotion 125ml + shampoo 125ml +χτένι)

Το Easylice είναι μία ολοκληρωμένη αντιφθειρική θεραπεία για την κεφαλή. Αποτελείται από μία λοσιόν, ένα σαμπουάν και ένα χτένι για τις κόνιδες. Για να επιτύχετε αποτελεσματική εξόντωση των ψειρών και των κονίδων της κεφαλής, συνιστούμε θερμά να ακολουθήσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης, τηρώντας το χρόνο που χρειάζεται για την εφαρμογή καθενός από τα προϊόντα.

Η λοσιόν Easylice και το σαμπουάν Easylice δεν περιέχουν τοξικά εντομοκτόνα, και είναι εμπλουτισμένα με φυσικά αιθέρια έλαια. Ιατροτεχνολογικό προϊόν Class I

Το kit περιλαμβάνει:

  • Σαμπουάν 125ml
 
Το σαμπουάν Easylice είναι μία φόρμουλα που βασίζεται σε ήπιους δραστικούς επιφανειακούς παράγοντες, η οποία περιέχει τερπινεόλη (από έλαιο τεϊόδεντρου), έλαιο neem και αιθέρια έλαια λευκού θυμαριού και ευκαλύπτου. Η μηχανική του δράση κατά των ψειρών διασφαλίζει ότι δεν μπορούν να αναπτύξουν αντίσταση στη θεραπεία. Η καθαριστική και ενυδατική του δράση αφήνει τα μαλλιά απαλά και λαμπερά. Δεν περιέχει εντομοκτόνα βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία.
  
Χωρίς parabens και Sodium Laureth Sulfate.  • Λοσιόν 125ml
 

Η λοσιόν Easylice είναι ένα μίγμα Isopropyl miristate και Cyclomethicone, εμπλουτισμένο με έλαιο τεϊόδεντρου, έλαιο neem, και αιθέρια έλαια λευκού θυμαριού, ylang ylang, και ευκαλύπτου, το οποίο δρα αποτελεσματικά κατά των ψειρών και των κονίδων της κεφαλής, προκαλώντας τους αφυδάτωση και ασφυξία. Ταυτόχρονα ασκεί καταπραϋντική δράση στο τριχωτό της κεφαλής.
 
Δεν περιέχει εντομοκτόνα βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία. Δεν περιέχει συντηρητικά. 


  • Χτένι Easylice

Το χτένι Easylice επιτρέπει την απομάκρυνση των νεκρών ψειρών και κονίδων, χάρη στη διπλή σειρά δοντιών του (τα δόντια στη μία σειρά έχουν πιο κοντινές αποστάσεις από ότι στην άλλη).  Καθαρίστε το χτένι Easylice κάθε φορά που το περνάτε από μία τούφα μαλλιών.  


  • Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης και ένα ημερολόγιο ώστε να κρατήσετε σημειώσεις για να ακολουθήσετε σωστά και αποτελεσματικά τη θεραπεία.


το kit προσφέρεται στην ειδική τιμή των 13€