Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Γάλα Γαϊδούρας CLEOPATRA™

Γάλα Γαϊδούρας CLEOPATRA™. Το μυστικό ομορφιάς της Κλεοπάτρας τώρα σε συμπλήρωμα διατροφής.

 
Εδώ και χιλιάδες χρόνια το γάλα Γαϊδούρας έχει κάνει την εμφάνισή του και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν η βασίλισσα Κλεοπάτρα, που ξεχώριζε για την ομορφιά της, η οποία συνήθιζε να κάνει μπάνιο μέσα σε γάλα Γαϊδούρας, για να διατηρεί τη νεότητα και της λάμψη της επιδερμίδας της. Ενώ ο Ιπποκράτης, ο πατέρας της ιατρικής, ήταν ο πρώτος που απέδωσε στο γάλα Γαϊδούρας τις ευεργετικές ιδιότητες που σήμερα το έχουν κάνει τόσο γνωστό.
 
Υπάρχει μία σειρά από έρευνες που αποδεικνύουν ότι πράγματι το γάλα Γαϊδούρας αποτελεί ένα ξεχωριστό συστατικό. Τι είναι όμως αυτό που κάνει το γάλα Γαϊδούρας να ξεχωρίζει;
 
Η απάντηση είναι η πλούσια σύστασή του σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχονται μεγάλες ποσότητες βιταμίνης C, η οποία είναι μεγαλύτερη από αυτή στο  αγελαδινό γάλα, Α, D, E και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Αυτή η αυξημένη ποσότητα βιταμινών το καθιστά ένα ισχυρό συστατικό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Παράλληλα, διαθέτει υψηλή ποσότητα σε λακτουλόζη, και πάλι υψηλότερη από αυτή στο αγελαδινό, τα οποία είναι προβιοτικά που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου. Ταυτόχρονα, η υψηλή περιεκτικότητα σε λακτόζη ενισχύει την απορρόφηση του ασβεστίου από τον οργανισμό, ευνοώντας με αυτόν τον τρόπο τη διατήρηση της οστικής πυκνότητας. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην περιεκτικότητά του στο υψηλό επίπεδο πολυακόρεστων λιπαρών οξέων και Ω3 λιπαρών οξέων, λειτουργώντας έτσι ως σύμμαχος στη ρύθμιση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης.
 
Η κύρια δράση όμως του γάλακτος Γαϊδούρας είναι η ενίσχυσή της ομορφιάς του δέρματος, καθώς διαθέτει ιδιότητες αντιγήρανσης και βαθιάς θρέψης της επιδερμίδας, ενώ χαρίζει εξαιρετική ενυδάτωση στο δέρμα. Περιλαμβάνει αμινοξέα τα οποία είναι πολύ σημαντικά για τη διατήρηση της φυσιολογικής μεταβολικής δραστηριότητας των κυττάρων, ως μέρος της σύνθεσης του κολλαγόνου, της ελαστίνης και της κερατίνης. Αυτά τα συστατικά συνεισφέρουν στην εμφάνιση της επιδερμίδας, καθώς συμβάλλουν στην αναζωογόνησή της.
 
Το ξεχωριστό φυσικό συμπλήρωμα διατροφής Γάλα Γαϊδούρας CLEOPATRA™, περιέχει όλα αυτά τα θαυματουργά θρεπτικά συστατικά προσφέροντας με αυτό τον τρόπο τεράστια οφέλη, αποτελώντας έτσι ένα ιδανικό συμπλήρωμα για όσους ακολουθούν ένα πρόγραμμα φυσικής και υγιεινής διατροφής.
 
Λαμβάνετε 2 κάψουλες την ημέρα, μία με κάθε γεύμα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας.
 
το προϊόν διατίθεται με έκπτωση -40%