Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Τα καλύτερα τεστ εγκυμοσύνης

Πολλές φορές δεν γίνεται να περιμένουμε την πρώτη μέρα καθυστέρησης για να έχουμε το πολυπόθητo αποτέλεσμα. Μπορούμε όμως να το μάθουμε από την 5η μέρα πιθανής σύλληψης!
 
Δείτε πως:
 

 
 
Το φαρμακείο μας διαθέτει ποικιλία αξιόπιστων τεστ εγκυμοσύνης που ανιχνεύουν την ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη (Human Chorionic Gonadotropin - HCG) από μόλις την 5η μέρα πιθανής σύλληψης. Προσοχή όμως: η 5η μέρα πιθανής σύλληψης μπορεί να είναι από μία έως και 3 μέρες μετά την επαφή.
 
 
Self Clear  Τεστ εγκυμοσύνης νέας γενιάς
 
Το τεστ εγκυμοσύνης Self Clear είναι το μοναδικό τεστ εγκυμοσύνης στην Ελληνική αγορά που ανιχνεύει την κύηση από τη 5η μέρα της πιθανής σύλληψης (εως και 10 ημέρες νωρίτερα από όλα τα άλλα) με ευαισθησία 10mlU/ml με ακρίβεια 99% με πιστοποίηση CE 0197
 
Η δράση του Self Clear & Life Control

Σε κύκλο 28 ημερών οι γόνιμες μέρες είναι μεταξύ 14-16ης ημέρας. Γόνιμες θεωρούνται οι ημέρες της ωορρηξίας (και 1-2 ημέρες πριν και μετά από αυτή), η οποία γίνεται 14 περίπου ημέρες πριν την έλευση της νέας περιόδου.
 
ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΓΟΝΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ
Για την επίτευξη της ωορρηξίας είναι απαραίτητη η έκκριση από την πρόσθια υπόφυση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH), η κορύφωση της οποίας (απότομη αύξηση) παρατηρείται κατά την “φάση υπερπλασίας” (10η έως 18η ημέρα) του έμμηνου κύκλου.
Η αύξηση αυτή, η οποία ονομάζεται “κύμα LH”, αποτελεί το έναυσμα για την απελευθέρωση του ωαρίου από το ωοθυλάκιο (ωορρηξία). Η έγκαιρη και αξιόπιστη ανίχνευση του “κύματος LH” αποτελεί την απλούστερη και ασφαλέστερη μέθοδο για να γνωρίζετε σε κάθε στιγμή εάν και πότε πρόκειται να βρεθείτε στην φάση του ενδομήτριου κύκλου που σας ενδιαφέρει (ωορρηξία).

Το τεστ προσδιορισμού γόνιμων ημερών Life Control είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να ανιχνεύσεις πότε έχεις ωορρηξία. Το τεστ ανιχνεύει στον οργανισμό την έκκριση της ωχρινοτρόπου ορμόνης (LH). Η χρήση του είναι απλή και εύκολη και μπορεί να γίνει τις ημέρες που πιστεύετε οτι έχετε ωορρηξία.
 
ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ
Απαραίτητη προυπόθεση για την έναρξη εγκυμοσύνης αποτελεί η ύπαρξη γονιμοποιημένου ωαρίου. Για να γονιμοποιηθεί ένα ωάριο από σπερματοζωάριο, πρέπει να ακολουθηθεί μια πολύπλοκη διαδικασία ορμονικών αλληλορυθμίσεων, αποτέλεσμα της οποίας είναι η ωρίμανση και απελευθέρωση ενός ωαρίου (ωορρηξία) το οποίο θα περάσει στον ωαγωγό, κατά μήκος του οποίου θα γονιμοποιηθεί και θα αρχίσει η διαίρεσή του πριν την εμφύτευσή του στην μήτρα.
Η διαδικασία της εγκυμοσύνης αρχίζει από την στιγμή της προσκόλλησης του γονιμοποιημένου ωαρίου στην μήτρα (εμφύτευση) με παράλληλη έκκριση (για αναστολή της έμμηνης ρύσης) της χοριακής γοναδοτροπίνης (hCG) η οποία συμβαίνει την 5η ημέρα μετά την σύλληψη.

Αν η σύλληψη έγινε μεταξύ 14-16 ημέρας με το Self Clear μπορούμε να ανιχνεύσουμε την πιθανή κύηση 5 ημέρες μετά δηλαδή, την 19η εως 21η ημέρα. Με τα άλλα τέστ που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά αυτό δεν είναι δυνατόν γιατί στα περισσότερα από αυτά η δυνατότητα ανίχνευσης μπορεί να γίνει μετά την 28η ημέρα. Αυτό κάνει το Self Clear να είναι το ιδανικό τέστ εγκυμοσύνης για τις περισσότερες γυναίκες οι οποίες δεν έχουν σταθερό κύκλο. Τώρα δεν χρειάζεται να υπολογίζεις τους κύκλους των τελευταίων μηνών και να περιμένεις πολλές ημέρες για να κάνεις το τεστ, αλλά μόνο 5 ημέρες μετά τη σύλληψη, αφού είναι το μόνο που σαν αφετηρία έχει τη σύλληψη και όχι την καθυστέρηση έλευσης της περιόδου.
 
To προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται στη Γαλλία κατόπιν εγκρίσεως και με τις προδιαγραφές της EUROMED και κυκλοφορεί σε συσκευασίες των 1 και 2 τεστ.

το προϊόν διατίθεται στην τιμή των 10€
 
 

First Step Μονό Τεστ Εγκυμοσύνης

  
Χαρακτηριστικά :
 
-Ακρίβεια μεγαλύτερη από 99% στα εργαστηριακά τεστ
-Ανιχνεύει την κύηση από την 7η ημέρα της επαφής
-Γρήγορο και εύκολο στη χρήση
-Γίνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας
-Μίας χρήσης
 
Τρόπος χρήσης :
 
-Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης
-Κρατήστε το τεστ στη ροή των ούρων για 5 δευτερόλεπτα.
-Αφήστε το τεστ σε οριζόντια θέση για 5 λεπτά και διαβάστε το αποτέλεσμα.
-Αν εμφανιστούν δύο γραμμές, το τεστ είναι θετικό και είστε έγκυος.
-Αν εμφανιστεί μία γραμμή, το τεστ είναι αρνητικό και δεν είστε έγκυος.
 

το προϊόν διατίθεται στην τιμή των 8€