Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Biogaia, τα προβιοτικά που κάνουν τα παιδιά μας σιδερένια!

Σύμφωνα με σύγχρονες μελέτες η χρήση αντιβιοτικών σε παιδιά έως τριών ετών διαταράσσει τη μικροβιακή ισορροπία στο γαστρεντερικό τους σύστημα. Η απορρύθμιση αυτή και η μείωση της βιοποικιλότητας του οικοσυστήματος του εντερικού μικροβιώματος έχει ως συνέπεια να αυξάνεται ο κίνδυνος για την εμφάνιση παθήσεων, όπως ο διαβήτης τύπου 1, η παχυσαρκία, το άσθμα, οι αλλεργίες και το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

Προστατέψτε τα παιδιά σας: δώστε τους αντιβίωση μόνο με συμβουλή Ιατρού και όταν δεν μπορείτε να την αποφύγετε δείτε τί πρέπει να κάνετε




 

ProTectis Drops 5ml Σταγόνες για Κωλικούς Μωρών


Τα προβιοτικά BioGaia είναι φυσικές δραστικές καλλιέργειες βακτηρίων, οι οποίες είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προστατεύουν την υγεία. Τα προβιοτικά είναι συμπληρώματα διατροφής, όπως οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία. 
Οι σταγόνες BioGaia περιέχουν το βακτήριο Lactobacilus reuteri Protectis, ένα φυσικό λακτοβάκκιλο που βοηθά στην επαναφορά της ισορροπίας στο πεπτικό σύστημα. Το βακτήριο L. reuteri Protectis έχει ελεγχθεί σε μια σειρά κλινικών μελετών και αποδείχθηκε αποτελεσματικό καθώς και απολύτως ασφαλές τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.



BioGaia ProTectis Junior Προβιοτικά με γεύση Φράουλας

  


Στο πεπτικό μας σύστημα εξελίσσεται μια συνεχής μάχη μεταξύ καλών και κακών βακτηρίων. Δυστυχώς ο σύγχρονος τρόπος ζωής ευνοεί τα κακά βακτήρια τα οποία μπορεί να προκαλέσουν πεπτικές διαταραχές όπως δυσκοιλιότητα και διάρροια. Τα καλά βακτήρια που υπάρχουν φυσικά στον ανθρώπινο οργανισμό χρειάζονται ενισχύσεις. Τα προβιοτικά μασώμενα δισκία BioGaia Protectis είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει Lactobacillus reuteri Protectis, έναν φυσικό λακτοβάκιλλο που ενισχύει τα καλά βακτήρια ώστε ανα αποκαταστήσουν τη φυσική ισορροπία του πεπτικού.
Συνιστώμενη Δοσολογία: 1-2 δισκία ημερησίως. Κάθε δισκίο περιέχει κατ'ελάχιστον 100 εκατομμύρια ζωντανούς Lactobacillus reuteri Protectis. Να λαμβάνεται τακτικά για την διατήρηση της καλής υγείας του πεπτικού και όταν εμφανίζονται στομαχικές διαταραχές.
  


BioGaia ProTectis Baby Drops + D3



Οι προβιοτικές σταγόνες Biogaia περιέχουν Lactobacillus reuteri Protectis, έναν φυσικό γαλακτοβάκιλλο που έχει αποδειχθεί κλινικά ότι αποκαθιστά την ισορροπία στο έντερο, μειώνει τους κολικούς και βοηθά στην πρόληψη των διαταραχών του ανοσοποιητικού σε βρέφη.
 
Η βιταμίνη D3 είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας των οστών και φυσιολογικό μεταβολισμό του ασβεστίου. 5 σταγόνες BioGaia ProTectis D3 αντιστοιχεί στο 200% της Σ.Η.Π. (Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη) της βιταμίνης D3.
 
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά για την καλή λειτουργία του εντέρου και την υγεία του ανοσοποιητικού, για κολικούς, διάρροια και την πρόληψη του εκζέματος και άλλων διαταραχών του ανοσοποιητικού σε βρέφη.
 
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ - ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ 

Κατάλληλο για την πρόληψη των γαστρεντερικών διαταραχών από αντιβίωση (διάρροια, κοιλακό άλγος, μετεωρισμό) σε βρέφη και νήπια.
 
Να αποφεύγετε την επαφή του με το νερό. Μετά το άνοιγμα να καταναλώνεται εντός 3 μηνών.
 
5 σταγόνες ημερησίως, ή σύμφωνα με τις οδηγίες από το γιατρό σας.