Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ALOE plus κρέμες προσώπου

  



 

Aloe Plus Aloe Vera Resveratrol 50ml


Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου, ενισχυμενη με υψηλό ποσοστό βιολογικης αλόης και με ρεσβερατρόλη, το εξαιρετικό φυσικό συστατικό κατά των ελευθερων ριζών και της γήρανσης της επιδερμίδας.

Ιδανική για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες.

Η ρεσβερατρόλη είναι μια χημική ουσία που βρίσκεται στη φλούδα των σταφυλιών και ανήκει στην ομάδα των πολυφαινόλων. Έχει χαρακτηριστεί ως «θαυματουργή» ουσία, καθώς διαθέτει αντιγηραντικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Πρόσφατη μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, επιβεβαιώνει ότι η ρεσβερατρόλη αυξάνει τη δραστηριότητα των μιτοχονδρίων, των μονάδων παραγωγής ενέργειας των κυττάρων, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την ανανέωση του ιστού του δέρματος. Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν επίσης οτι η ρεσβερατρόλη μπορεί να μειώσει τις φλεγμονές στα ανθρώπινα κύτταρα. Με την καθημερινή χρήση της κρέμας Aloe Plus, η ελαστικότητα του δέρματος αποκαθίσταται σταδιακά και η επιδερμίδα παραμένει λεία και απαλή σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

24ωρη Ενυδατική Κρέμα Προσώπου με Q10, Αλόη & Βιταμίνη Ε

24 ωρη - Aντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου για Κανονικές Επιδερμίδες
 
Η βιταμίνη Ε, αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος. Δρα ως ενυδατικός παράγοντας. Έχει  αντιοξειδωτικές ιδιότητες & εμποδίζει τη δράση των ελευθέρων ριζών. Προστατεύει το δέρμα απο το υπεριώδες φως & έτσι μειώνει τις βλάβες της φωτογήρανσης προλαμβάνοντας τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης,  χαρίζοντας ελαστική & σφριγηλή επιδερμίδα. Το συνένζυμο Q10, προστατεύει τα κύτταρα της μεμβράνης της επιδερμίδας, ενω παράλληλα τροφοδοτεί με ενέργεια τον κυτταρικό μεταβολισμό, αναπλάθοντας κατά αυτόν τον τρόπο το γηρασμένο δέρμα & τις ρυτίδες.
 
Επιπλέον το αντηγηραντικό αυτό συνένζυμο δίνει τη δυνατότητα στα κύτταρα να αναπνεύσουν, να τραφούν, να ανανεωθούν & προστατεύει την επιδερμίδα από τις περιβαλλοντικές επιρροές, οι οποίες επιταχύνουν τη διαδικασία της γήρανσης.



Retinol & Vitamin C - Κρέμα Νυχτός

Ενυδατική κρέμα νύχτας με ρετινόλη και βιταμίνη c.
 
Η βιταμίνη c γνωστή για τις αντιοξειδωτικές τις ιδιότητες, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης ενώ καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπαίτιες για την φωτογήρανση του δέρματος. 
 
Η ρετινόλη έχει σημαντική αντιοξειδωτική δράση, μειώνει και προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και το δέρμα δείχνει πιο νεανικό.

Αποτέλεσμα; επιδερμίδα σφριγηλή και τονωμένη!


24ωρη Ενυδατική Κρέμα Προσώπου με Αλοη, Ιπποφαές & Σπιρουλίνα

24 ωρη Ενυδατική Κρέμα Προσώπου για Κανονικές Επιδερμίδες & για Ηλικίες 40+. 
Το έλαιο ιπποφαές συγκεντρώνει πολλά ενδιαφέροντα ενεργά συστατικά σε σημαντικές ποσότητες, όπως προβιταμίνη α, την βιταμίνη ε, τα αιθέρια λιπαρά οξέα (ω3 και ω6), καθώς επίσης & το παλμιτικό οξύ (ω 7). 
 
Προσφέρει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ιδανικό για τη συνεχή έκθεση στον ήλιο, είναι εξαιρετικό μαλακτικό & επουλωτικό συστατικό για την επιδερμίδα.
 
Η σπιρουλίνα πλούσια σε πρωτεϊνες και ιχνοστοιχεία ενισχύει την ανανέωση των κυτταρικών μεμβρανών & προσδίδει ελαστικότητα στην επιδερμίδα.


Κρέμα - Ζελ Ματιών, με Υαλουρονικό Οξύ


  
Κρέμα - Ζελ Ματιών, με Υαλουρονικό Οξύ, που αυξάνει την Αντοχή του Δέρματος & ενισχύει την Αναπλαστική του ικανότητα. 

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό υδρόφιλο συστατικό του δέρματος. Πρόκειται για έναν πολυσακχαρίτη που είναι κύριο συστατικό της θεμέλιας ουσίας του δέρματος. Το Υαλουρονικό Οξύ ελέγχει το περιεχόμενο του νερού στους ιστούς αυξάνοντας την ενυδάτωση του δέρματος, μεταφέρει πρωτεϊνες, αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε βλαπτικούς εξωτερικούς παράγοντες & ενισχύει την επουλωτική & αναπλαστική ικανότητα του δέρματος. 
 
Το υαλουρονικό οξύ επιταχύνει την ανάπλαση & την επούλωση του δέρματος, με αποτέλεσμα την βελτίωση της πλαστικότητας, ελαστικότητας & του τόνου του δέρματος επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα βαθιά ενυδάτωση. Προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων, βοηθά στο σχηματισμό νέων κυττάρων & συμβάλει στην παραγωγή κολαγόνου.