Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα κρέμα της Vichy στο Φαρμακείο σας!

Slow Âge - η επιτομή της τεχνολογίας για την περιποίηση της επιδερμίδας σε μία αντιγηραντική θεραπεία
 
  

Η Vichy παρουσιάζει το Slow Âge, την πιο πρόσφατη καινοτομία στην περιποίηση της επιδερμίδας, που δρα κατά των καθημερινών επιπτώσεων του εκθεσιώματος για να σας βοηθήσει να μεγαλώσετε φυσικά, απλά, όμορφα.

 

Πώς συνεργάζονται τα συστατικά του προϊόντος με τα φίλτρα που εμπεριέχει η φόρμουλα;

 
Για να διασφαλιστεί η επιτυχής ενσωμάτωση των συστατικών της φόρμουλας, η Vichy διεξήγαγε πολυάριθμους ελέγχους ώστε να εξεταστούν τα υψηλά επίπεδα SPF του Slow Âge από κοινού με το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα ρίζας baicalin, αξιοποιώντας παράλληλα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πελατών σε ό,τι αφορά το άρωμα του προϊόντος.

 

Πώς ενσωματώθηκαν επιτυχώς στη φόρμουλα τα ενεργά συστατικά του Slow Âge;


Η δραστικότητα των ενεργών συστατικών της φόρμουλας (Ιαματικό νερό της Vichy, baicalin, bifidus) εξασφαλίσθηκε μέσω της εισαγωγής της βαϊκαλίνης και του bifidus σε χαμηλότερη θερμοκρασία (μικρότερη των 45ο C), ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε μείωση της αποδοτικότητας σχετιζόμενη με τη θερμότητα.

 

Πώς αναπτύχθηκε η υφή του προϊόντος ώστε, παρά τα φίλτρα που εμπεριέχονται, να μην αφήνει λιπαρή ή κολλώδη αίσθηση;


Ο συνδυασμός όλων των ενεργών συστατικών της φόρμουλας και των φίλτρων UV σε μια εξαιρετικά λεπτόρρευστη σύνθεση που να προσφέρει άνεση δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Για να αντισταθμίσουν τη λιπαρή αίσθηση και τα λευκά ίχνη που συχνά αφήνουν τα φίλτρα UV, τα Εργαστήρια Vichy ενσωμάτωσαν στη φόρμουλα ένα ειδικό μείγμα κηρών που βελτιστοποιούν την απορρόφηση στην επιδερμίδα, καθώς και διοξείδιο του πυριτίου για βελούδινη υφή. Αυτή η πρωτοφανής σύνθεση παίρνει, αρχικά, τη μορφή σταγονιδίων που γίνονται αμέσως ένα με την επιδερμίδα, αφήνοντας μεταξένιο φινίρισμα. 

Τίποτα δεν προδίδει την ύπαρξη φίλτρων!

 
Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τη νέα κρέμα της VICHY- Slow Âge!! Με πρωτοποριακή σύνθεση μία κρέμα που έχει για πρώτη φορά τόσο υψηλό αντηλιακό δείκτη προστασίας (spf 25) είναι μία κρέμα κατάλληλη για πρώτες ρυτίδες, γραμμές ύπνου, απώλεια σφριγηλότητας, δυσχρωμίες, σκούρες κηλίδες. Θα υπάρξει τιμή γνωριμίας με -10%