Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Macrovita αντηλιακά

Νέες συνθέσεις, απαλή υφή, φυσικά αντηλιακά φίλτρα...



Τα νέα αντηλιακά της Macrovita έρχονται να ανανεώσουν την εικόνα που είχαμε μέχρι τώρα για το φυτικό αντηλιακό. Ευρέως φάσματος (UVA-UVB-IR protection), ανθεκτικό στο νερό (ένδειξη water resistant).

Περιέχουν: 
Αλόη*, Πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), Λάδι ελιάς*, Ηλιέλαιο*, Κόκκινο σταφύλι*, Μαύρη βρώμη, Έλαιο τζοτζόμπα*, Καρνοσίνη, Βιταμίνη Ε, Αλεύρι βρώμης, Φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος
* ΒΙΟ 
 
Παρέχονται στις εξής προσφορές:

  • Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50
    + δώρο after sun με αλόη, πανθενόλη και λάδι ελιάς 150ml
Για όλους τους τύπους δέρματος. Ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο πρόκλησης εγκαυμάτων, αφυδάτωσης ή πρόωρης γήρανσης και ενυδατώνει το δέρμα, χαρίζοντάς του ανάλαφρη και βελούδινη αίσθηση, χωρίς ίχνος λιπαρότητας


  • Αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF 50 με χρώμα
    + δώρο after sun με αλόη, πανθενόλη και λάδι ελιάς 150ml
Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, ιδανική και για χρήση σαν ελαφρύ make up. Προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, ματ όψη και φυσική κάλυψη. 
 
Ελληνικό προϊόν, ΛΤ 16,90€
  
  • Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου & σώματος SPF 30
    + δώρο αντηλιακή λοσιόν μαλλιών 150ml
Αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου-σώματος ιδανικό για όλη την οικογένεια και την παραλία. Η νέα αντηλιακή λοσιόν για τα μαλλιά νε ειδικό dispenser, προστατεύει τα μαλλιά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου οι ηλιακές ακτίνες, το αλάτι της θάλασσας και το χλώριο της πισίνας τα ταλαιπωρούν υπέρμετρα. 

Ελληνικό προϊόν, ΛΤ 16€
  
  • Λάδι για βαθύ μαύρισμα SPF 6
Mε καροτέλαιο, έλαιο αβοκάντο & λάδι ελιάς. Ειδικά σχεδιασμένο για τις επιδερμίδες που έχουν ήδη προσαρμοστεί στον ήλιο. Περιποιείται το δέρμα και το βοηθά να αποκτήσει γρήγορα φυσικό, βαθύ και υγιές μαύρισμα.

Ελληνικό προϊόν, ΛΤ 8